piet paulusma dood

En een dag eerder was hij nog op tv met zijn weerpraatje bij Omroep Max. Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.


1832rt0n Snnzm

Met het overlijden van Piet komt er een einde aan een tijdperk stelt de omroep.

. Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Drie dagen voor zijn dood voorspelde hij op NPO Radio 5 nog het weer voor op zijn sterfdag We hebben wel even wat meer bewolking op zondag maar dat is dan niet anders.

Weblog GeenStijl had de primeur. Piet Paulusma is dood. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden.

Redactie 20 maart 2022 1750. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. De weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Ik geef hem op zijn donder dat dit zijn reactie is. Piet Paulusma dood bekijk origineel. Omroep MAX stopt vooralsnog met het uitzenden van aparte weerberichten in het programma Tijd voor MAX en op NPO Radio 5.

De leukste weerman van Nederland is niet meer. Nooit meer oant moarn. De weerman die vaak onverstaanbaar was of het door het Fries of door de berenburg kwam was nooit duidelijk is naar de weergoden vertrokken.

Wwwgeenstijlnl Nooit meer oant moarn Lees verder op wwwgeenstijlnl Help mee NuJouwNieuws te laten groeien door dit bericht te delen op social media. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan. Piet Paulusma Dood Bron. En een dag eerder was.

Het was allemaal heel erg kneuterig dat gedoe op die campings enzo maar dat maakte het ook wel weer grappig en gezellig. Piet Paulusma dood Discussion geenstijlnl submitted 4 hours ago by Mosterd. Omroep Max zegt er.

Drie dagen voor zi. Van je collega moet je het hebben 21 maart 2022 Briana uit Teen Mom ontkent bed te hebben gedeeld met ex Kailyn. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Geen nieuwe weerman bij Omroep MAX na dood Piet Paulusma. De beroemde Friese weerman overleed zondagmiddag op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De leukste weerman van Nederland is niet meer.

In 2007 was hij al even dood maar dat was niet echt. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Er is iets fout gegaan.

De bekende weerman overleed in. Hij verweert zich met dat het toch waarschijnlijk nep zal zijn. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Nu is het wel echt. Weerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Weerman Piet Paulusma is in het harnas gestorven.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid aan geven. Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Weerman Piet Paulusma is in het harnas gestorven. De Friese weerman werd afgelopen maandag voor het oog van de camera door een auto geschept. Hij werd in 2017 ambassadeur van de tocht.

De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Shit Piet Paulusma is aangereden en misschien dood en er staat een filmpje van op Geenstijl. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de.

Piet Paulusma is niet meer. Zijn laatste ogenblikken staan online. 8 Reacties 30 Clicks.

Piet Paulusma 65 dood. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter zondag namens de familie bekendgemaakt. Weerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker.

Niemand mocht dan ook weten dat Piet Paulusma maanden geleden al te horen. 1 uur geleden Aangepast. Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Hij is de weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max en is nu 65. Maar voor de zekerheid voegt hij er. Piet paulusma weerman dood overleden.

Jn dood voorspelde hij op NPO Radio 5 nog het weer voor op zijn sterfdag We hebben wel even wat meer bewolking op zondag maar dat is dan niet anders. Het ene moment was hij nog in beeld met zijn weerpraatje een halve seconde later lag hij twintig meter verderop Saddam Hussein te imiteren. Die vreselijke nare kutziekte heeft nu ook nog onze nationale troetelfries afgepakt.

Piet Paulusma stierf aan kanker en leefde niet lang meer. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. Weerman Piet Paulusma 65 overleden.

0001 Geplaatst door Grasnaaier 30 minuten en 34 seconden geleden. Er wordt vanuit heel Nederland geschrokken en verdrietig gereageerd op de dood van Piet Paulusma. Dat meldt Omrop Fryslân.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Arme Piet toch wie moet nu het weer voorspellen.

Nooit meer oant moarn. Piet 65 leed kennelijk al geruime tijd aan kanker. Mensen zeggen dat Piet al heel lang kanker had maar dat hij het aan niemand wilde vertellen.

Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Piet Paulusma overleden _ Piet Paulusma dood _ Piet Paulusma is niet meer_Piet Paulusma. CUIJK - Hij komt voor in het bordspel van de Kuukse elfkroegetocht de overleden weerman Piet Paulusma.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.


Nflctfqr8jxuym


Xqubfh Fz5ncm


8v1v6cgpdxja7m


Piet Paulusma Gaat Het Iets Rustiger Aan Doen Show Ad Nl


19uj4f86heo36m


Yaxgdbk50bbbgm


Lfcci7i7msa54m


Cujgv6yxh0ydlm


Cw0tnjtroyvwnm


Mife0kmotcubnm


Piet Paulusma Appointed Knight In The Order Of Orange Nassau Teller Report


Bx7ybcipvmmgsm


A8yrfekkmzhkam


Weerman Piet Paulusma Overleden 112vandaag


U8keh Zsosuk8m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel